Skip Navigation Links
Média szerver – az MTI online szolgáltatói felülete

Felhasználóbarát, internetes szolgáltatói rendszerünkön keresztül – megrendelésétől függően – elérheti számos szolgáltatásunkat.

A felület előnye, hogy segítségével az előfizetett MTI-s tartalmak között bárhonnan könnyedén böngészhet vagy letöltheti azokat.

A Média szerver számtalan hasznos keresési lehetőséggel is szolgál. A szöveges, képi, grafika vagy akár audio hírfolyamból témakör, dátum, földrajzi hely és szerkesztőség szerint is készíthet leválogatást.

A felület egyúttal lehetőséget biztosít arra, hogy ügyfeleink egyedi igényeit is kielégíthessük, akár teljesen személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk nekik.

A rendszert és működését szűkített tartalmú bemutatónkon keresztül ismerheti meg: a két héttel ezelőtti 1 nap teljes kiadásába pillanthat be, kipróbálhatja valamennyi keresési és szűkítési funkciót.

Amennyiben további tájékoztatást szeretne kapni a felületről és a rajta keresztül elérhető szolgáltatásokról, kérjük, keresse kollégáinkat a (06-1) 441-9050-es telefonszámon vagy a tartalomertekesites@mtva.hu e-mail címen.

Reméljük, hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük!Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt.
Impresszum
Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fentartva.Bejelentkezés
 
 
English
Segítség
Figyelmébe ajánljuk
MTI Agenda
A magyar közélet kézikönyve
OTS Üzleti Sajtószolgálat